هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد به او روزى مى دهد. پیامر(ص)
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 491
 بازدید امروز : 7
 کل بازدید : 251700
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/4390

- روش تهیه‌ خورش قیمه قارچ

قیمه جزو خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. لذا تصمیم گرفتم خورش قیمه‌ای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد...

مواد اولیه:
لپه
                                 یک و نیم پیمانه
قارچ                               یک کیلوگرم
پیاز
                                یک عدد
رب گوجه‌فرنگی
             سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی
                   سه عدد
سیب‌زمینی
                   چهار عدد
روغن، نمک و فلفل
        به میزان لازم
زعفران حل شده
           نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به
خورش اضافه می‌کنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می‌افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ،
قارچ‌های خرد شده را هم داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم جا بیفتد.
* سیب‌زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
*
خورش را در ظرف سرو کشیده و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.

 نکتـه
می‌توانید به جای لیموعمانی از آب‌لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب‌لیمو را در اواخر طبخ به
خورش اضافه نمایید.